JEZIVA ISPOVEST NOVOSAĐANKE KOJA NA SILU ŽIVI SA MUŽEM: Prekipelo joj zbog SVEKRVE, evo šta ima da kaže (VIDEO)
Mila Nađ, Foto: Printscreen/TikTok/milanadj92

jadnica

JEZIVA ISPOVEST NOVOSAĐANKE KOJA NA SILU ŽIVI SA MUŽEM: Prekipelo joj zbog SVEKRVE, evo šta ima da kaže (VIDEO)

Mila je nedavno na društvenim mrežama iznela priču da praktično na silu živi sa svojim suprugom još od septembra 2023. godine

Objavljeno:

Mila Nađ (32) iz Novog Sada je majka četvoro dece od osam, šest, pet i tri godine koja je odlučila da javno apeluje na institucije u ovom gradu kako bi se njen nesvakidašnji slučaj konačno rešio.

Mila je nedavno na društvenim mrežama iznela priču da praktično na silu živi sa svojim suprugom još od septembra 2023. godine, a da stvar bude još gora, on je nedavno u stan uselio i svoju majku.

Sve bi to bilo lako rešivo da Mila nije od svojih para i svog kredita kupila stan, koji je, kako kaže, pod emotivnim ucenama prepisala svom suprugu od koga pokušava da se raziđe.

- Već dve godine sam u pokušaju procesa razvoda. Godine 2022. godine sam pokušala da se sporazumno razvedem, ali on to nije hteo, tako da sam u septembru prošle godine podnela zahtev za razvod braka. Međutim, ja i dalje živim sa njim pod istim krovom - rekla je Mila Nađ gostujući u emisiji "Moj dan, Blic dan" na "Blic" televiziji.

Kako kaže, tužila je supruga da bi se dokazalo ko je vlasnik imovine. Međutim, i taj proces je stopiran.

- Već osam meseci nema nekih preteranih dešavanja. U toku procesa on je i mamu uselio u stan da bi imao zaleđinu, jer je njemu teško. On nije hteo da se porodica raspadne, ali nije činio ništa da do toga ne bi došlo. Cela ova situacija jako loše utiče i na našu decu, jedno dete je i popustilo u školi. Postavljaju pitanja koja su malo škakljiva - kaže Mila.

@milanadj92

Molim viši sud u Novom Sadu da ubrza proces dokazivanja prava svojine. Uslovi zivota nisu humani. Instagram mila_nadj

♬ original sound - Mila Nađ

U stanu je haos, a socijalna služba je bila u septembru, kada je Mila prvi put i prijavila nasilje.

- To je situacija koja se ne menja kod nas. Ja spremim sve, a mene ujutru sačeka haos. Napravi se haos i ode se. Od mene se zahteva da robujem za dvoje odraslih ljudi. Haos se pravi namerno i ostavlja se meni da ga rešavam - kaže Mila.

Ona je prijavila i psihičko nasilje, jer je, kako kaže, u jednom momentu čak završila na ulici i vratila se u prisustvu policije.

Imali smo meru zabrane pritiska. Jedan haotičan vremenski period gde njegova majka ostaje u stanu kod nas. Ja je molim da ode dok ne rešimo to što imamo. To se odbija i u trenutku kad mera ističe on se vraća u stan - kaže Mila.

Išli smo na ljubav i podršku

- Imamo problem i da sam imovinu kupila ja, ali na njegovo ime. Otvoreno tvrdim da sam izmanipulisana u ovoj situaciji. Mi ne možemo da iselimo nekoga ko je vlasnik, a ne mogu ni ja da se iselim, jer ja sam neko ko potražuje tu imovinu. Pritom da se selim sa četvoro dece i da plaćam kirije koje su ogromne, neću - kaže Mila.

Delimo frižider na pola

S obzirom na to da je ona influenserka i da javno istupa sa svim problemima, Mila kaže da posle svakog gostovanja prolazi pravi pakao.

- Sačeka me jeziva situacija, ali odbijam da ćutim o tome. Fizički nikada ništa nije bilo. Ali manipulacija sa decom, i te pretnje... Imali smo momenat i sa policijom, gde se sve samo dodatno komplikovalo umesto da se rešava - kaže Mila.

Upozorena sam da više ne prijavljujem psihičko nasilje i maltretiranje, jer sam prijavljivala da mi se izbacuje hrana iz frižidera. To su situacije koje su apsurdne, mi delimo frižider na pola. Ali ja sam prestala da prijavljujem, jer ne nailazim na razumevanje od strane socijalnih službi - kaže Mila Nađ.

Lako je dokazivo da je imovina moja

- Jako lako je dokazivo da je imovina moja i da je kupljena od dela mog nasledstva. Ja nisam neko ko će njemu braniti pravo na decu, niti ja to mogu. On ima pravo da posećuje svoju decu, ali mi je neverovatno da nekog nećeš da pusti da živi - kaže Mila Nađ.

Kako tvrdi, one je izmanipulisana, ali je situacija rešiva.

- Imala sam obećanje da ću dobiti doživotno pravo življenja, da ćemo stan prepisati na decu, u slučaju razvoda - ti si majka četvoro dece, to je tvoje... Naravno da se ništa od toga nije desilo. Kada smo radili kupoprodaju bilo je "ako me voliš, stan će se voditi na mene" itd, ali sam ja večito bila u toj situaciji dokazivanja ljubavi, od tetovaža do nekih sitnica. I to je taj neki momenat gde ja volim, ja dokazujem... Dok sa druge strane nije bilo isto - kaže Mila.

Ističe da mu je toliko verovala da je mislila da će joj on zaista vratiti nešto što joj pripada ukoliko dođe do razvoda.

- Uz njega nisam imala puno prijatelja. Sada vodim potpuno drugačiji život. Mi imamo situaciju da meni četvoro male dece pati i popušta u školi. Ja tražim samo urgenciju da se proces ubrza, samo da nam daju pripremno ročište i ročište. Kirija je otprilike oko 650 evra, traži se depozit plus procenat agenciji. Moja deca jedu u cifri od 1.500 evra. Šta ako mi zafali novac?! Devedeset odsto svih troškova ja plaćam, iako živimo pod istim krovom - rekla je Mila Nađ u emisiji "Moj dan, Blic dan".

Bonus video:

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

(Espreso/Blic/Sofija Vulićević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.